Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Ki-61 Tony 1/72 Revell 18 Οκτ 2014 22:29 #1195

Αυτό είναι το χειρότερο μοντέλο που έχω φτιάξει ποτέ !!!! Τα πριτσίνια είναι τεράστια ( ανάγλυφα αλλά τα έτριψα και έφτιαξα καινούρια ) , το κόκπιτ είναι ανύπαρκτο οπότε έβαλα τον πιλότο για να γεμίσει , τα κομμάτια χοντροκομμένα και η εφαρμογή μέτρια . Έχει όμως ένα πάρα πολύ καλό . Έχει πάρα πολύ ενδιαφέροντα καμουφλάζ και για αυτό το λόγο έδωσα το δυσθεώρητο ποσό των 6 ευρώ ! Λοιπόν , το ασημένιο βάφτηκε με πινέλο και testors metalizer το οποίο τρίφτηκε για να γυαλίσει επαρκώς . Μετά έκανα τις πράσινες λωρίδες με τον αερογράφο και ελεύθερο χέρι . Στη συνέχεια έξυσα σε κάποια σημεία το χρώμα για να φανεί κάπως φθαρμένο αλλά έχουμε μέλλον ακόμα με τις φθορές . Μετά έβαψα τα πρώτα σήματα τα οποία έφθειρα με σκόνες αγιογραφίας  . Παρακαλώ πολύ για τα σχόλιά σας !

[/url] PA180165 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180166 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180167 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180168 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180169 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180170 by nionios_v , on Flickr[/img]
[/url] PA180171 by nionios_v , on Flickr[/img]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Ki-61 Tony 1/72 Revell 19 Οκτ 2014 01:14 #1197

Αν σου πω ότι αυτό είναι το πρώτο κιτ που έφτιαξα σε ηλικία 6 ετών θα με πιστέψεις?Μάλιστα είχα βάλει τόση πολλή κόλα στο αριστερό φτερό που έλιωσε το πλαστικό ,η θεία μου δε ,καλή της ωρα εκεί που είναι ,για να μην με βλέπει στενοχωρημένο ,έπιασε το σίδερο και το σιδέρωσε κανονικά ώστε να φύγουν τα ζαρώματα !!!
Το είχα κολλήσει με κόλλα σωληναρίου Airfix !!! (ναι αυτήν στο άσπρο σωληνάριο).
Για μένα είναι ενθύμιο αλλά για σένα είναι ένα όμορφο μοντελάκι που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν βάση για τις δοκιμές σου...και από όσα βλέπω θα γίνει σούπερ..
Πραγματικά έχω αγωνία να το δω ολοκληρωμένο..καλή συνέχεια.
Κώστας

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Page:
  • 1