Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Hellcat Mk I Eduard 1/48 03 Ιουν 2014 22:07 #614

Ένα από τα πιο ευχάριστα και χορταστικά μοντέλα που έχω φτιάξει μέχρι τώρα . Έκανα προσκίαση με σκόνη αγιογραφίας και μετά έβαψα με ακρυλικά και ελεύθερο χέρι . 

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Hellcat Mk I Eduard 1/48 03 Ιουν 2014 22:13 #615

Το μοντέλο μιλάει από μόνο του Διονύση.Δεν έχω να λόγια να περιγράψω αυτή την ομορφιά !!
Πανέμορφο και σπάνιο θέμα ,αφού τα περισσότερα αφορούν το Αμερικάνικο Ναυτικό..Σπάνια βλέπουμε θέματα από Royal Navy !!
Ισως είναι η ώρα του Seafire !!!
Μπράβο για τον κόπο σου,το αποτέλεσμα σε δικαιώνει !!
Κώστας

Hellcat Mk I Eduard 1/48 03 Ιουν 2014 22:37 #617

Λοιπόν... Εμένα δεν μου αρέσει το υπερβολικό chipping και στις 2 ρίζες των πτερύγων και στις θυρίδες των πυροβόλων.
Και εξηγώ. Οι πιλότοι είχαν πάντα μα πάντα την συνήθεια να επιβιβάζονται από την ίδια πάντα πλευρά. Είτε από αριστερά είτε από δεξιά, ανάλογα τα χούγια του καθενός. Οπότε θα ήταν λογικό να υπάρχουν γδαρσίματα από την μία πλευρά πολύ περισσότερα από ότι από την άλλη. Και στα πυροβόλα, απλά στο δικό μου μάτι είναι πολύ το chipping.
Το σύνολο πάντως μου αρέσει πολύ και θα συμφωνήσω και με τον Κώστα περί Royal Navy.

Hellcat Mk I Eduard 1/48 04 Ιουν 2014 08:54 #622

Warning: Spoiler! [ Click to expand ]

Hellcat Mk I Eduard 1/48 04 Ιουν 2014 17:54 #625

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια . Δεν τρομάζω Γιώργο με τα σχόλια , έχω συνηθίσει από άλλα φόρουμ  :P . Το chpping είναι όντως έντονο αλλά δεν πειράζει , στο επόμενο θα είναι καλύτερο

Hellcat Mk I Eduard 1/48 04 Ιουν 2014 20:51 #629

That's the spirit!... Κάθε μοντέλο και καλύτερο!

Hellcat Mk I Eduard 1/48 05 Ιουν 2014 12:59 #644

Φίλε Διονύση καλωσόρισες !
Δε κάνω κρίση της κατασκευή σου, γιατί δεν έχω ούτε επιθυμώ, τον τίτλο του κριτή για να κρίνω λεπτομέρειες στις κατασκευές άλλων, έχω όμως να σου πω... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ... ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Μην δίνεις σημασία σε αυστηρές κρίσεις εδώ στο site. Αν γίνεται αυτό πιστεύω γίνεται εν είδη χιουμοριστικού πειράγματος. Θα με πειράξουν, θα πειράξω και θα πέσει γέλιο. Ποιος άλλωστε είναι τέλειος ?

Hellcat Mk I Eduard 1/48 05 Ιουν 2014 18:07 #646

Μάρκο σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και για τα καλά σου λόγια . Δεν έχω πρόβλημα με την κριτική και την επιδιώκω γιατί θεωρώ ότι έτσι θα βελτιωθώ . Ελπίζω να σου αρέσουν και οι επόμενες κατασκευές μου

Hellcat Mk I Eduard 1/48 06 Ιουν 2014 01:22 #652

Φιλε Διονυση μιλαμε για μοντελαρα.Οι φθορεσ που εχεις κανει ει ναι απλα υπεροχες.Ετσι ηταν τα αεροπλανα τοτε και χειροτερα απο φθορα.Μπραβο!!!!!!!!!!!!

Hellcat Mk I Eduard 1/48 06 Ιουν 2014 18:09 #657

Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη ! Σε αυτό το μοντέλο ήταν και η πρώτη φορά που δοκίμασα φίλτρα και έκαναν καλή δουλειά 

• Page:
  • 1