Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 09 Ιουν 2014 22:38 #705

Ωραίο μοντέλο και εύκολο . Σχεδόν φτιάχνεται μόνο του . Μόνο κάτι πριτσίνια του έκανα αλλά σίγουρα θα το ξαναφτιάξω . Φωτό και μετά παρακαλώ πολύ σχόλια και παρατηρήσεις . 

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 09 Ιουν 2014 23:04 #706

Ωραίο αεροπλάνο ,ωραία κατασκευή ,πανέμορφο βάψιμο !!! Προσωπική άποψη ,θέμα γούστου, θα το προτιμούσα χωρίς τόση μπίχλα από κάτω..
Εύγε Διονύση !!

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 10 Ιουν 2014 09:48 #708

Εγώ διαφωνώ!
Όχι ότι δεν είναι ωραίο. Πανέμορφο είναι!!!
Με τον Κώστα διαφωνώ (ποιος; εγώ που μου αρέσουν τα καθαρά...) ότι είναι πολύ βρώμικο. Νομίζω ότι είναι μια χαρά για να μην πω ότι θα ήθελα και streaks από λαδιές σαν διαρροές.
(προσωπικές απόψεις πάντα...)

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 11 Ιουν 2014 16:33 #718

Διονυση.... αμα μου πεις οτι εισαι πιτσιρικας ψαγμενος μοντελιστης που το 'χεις απλα θα ξυρισω τις μασχαλες μου.

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 11 Ιουν 2014 17:59 #722

Μάρκο νομίζω ότι είμαι σε καλή μοντελιστικά ηλικία. Είμαι 35 χρονών και δεν το πολυψάχνω . Τώρα δεν ξέρω ίσως θα έπρεπε να ψάχνομαι λίγο παραπάνω για να είναι και ιστορικά εντάξει τα μοντέλα μου , αλλά δεν σκάω

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 12 Ιουν 2014 18:38 #726

Ειμαι της ιδιας μοντελιστικης αποψης, γιατι θεωρω οτι το χομπυ ειναι προσωπικη ευχαριστηση περισοτερο και λιγοτερο ιστορικης λεπτομεριας - εξηγουμαι - του τυπου "το συγκεκριμενο αφος ήταν του ταδε και και ηταν η δευτερη παρτιδα της ταδε εταιριας και σ' αυτη ειχε προστεθει ενα ρολοϊ για να βλεπει ο πιλοτος την ωρα". Ωραια ολα αυτα και παιζουν και αυτα το ρολο τους... αλλα χανουμαι μερικες φορες την απολαυση της κατασκευης και της ενδεχομενης ψυχοθεραπιας που κερδιζεται την ωρα που ασχολουμαστε με αυτη αναλονομενοι με μικρολεπτομεριες.
Τωρα για το μοντελο... ετσι οπως το βλεπω πιστευω πως ειναι παλαιοτερη κατασκευη γιατι εχω την αισθηση πως οι προηγουμενες καταχωρησεις σου ηταν πιο βελτιωμενες.
Εχεις ακριβως αυτο που πιστευω για ολους μας, ανωδικη πορεια και δεν σου συμβαινει αυτο που λεμε "εφτασα σε ενα επιπεδο και αυτο ειναι"
Παντως ειλικρινα σου βγαζω το καπελο και ζηλευω με την καλη εννοια τα αποτελεσματα.

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 12 Ιουν 2014 19:46 #729

Μάρκο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Το μοντέλο είναι όντως πιο παλιό από κάποια άλλα που έχω ποστάρει στο φορουμ . Αν το έφτιαχνα τώρα ίσως να έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά 

MESSERSCHMITT BF 109E-4/7 TROP 1/48 Tamiya 21 Ιαν 2015 01:44 #1371

ΩΡΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!! ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΗ ΦΘΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΦΘΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΗΡΑΞΕΙΣ!! ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

• Page:
  • 1