Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

Νieuport 17 (1/32 Academy) 28 Απρ 2014 16:47 #444

Γειά χαρά
Το modelclub.gr όπως περιγράφει και ο Γιώργος στο Camel του στην 1/32 ,διοργανώνει ένα ακόμα Group Build με θέμα τον Α ΠΠ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την έναρξή του.
Τα Group Build αυτά αποτελούν παράδοση πλέον στο μεγαλύτερο μοντελιστικό φόρουμ της Ελλάδας,όπως αποτελεί παράδοση εγώ και ο Γιώργος να συμμετέχουμε σε αυτά και μάλιστα τα μοντέλα μας να βρίσκονται δίπλα δίπλα στις εκθέσεις της IPMS στην Αθήνα κάθε χρόνο.
Φυσικά και δεν θα τον αφήσω μόνο ούτε αυτή τη φορά...Η συμμετοχή μου θα είναι με ένα αντίστοιχο του Camel από την ίδια εταιρεία και την ίδια κλίμακα με ένα κιτ που κυκλοφόρησε η Academy μαζί με το Camel....To Nieuport 17 ..

Tο κιτ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο περίφημο υπόγειο της μαμάς και σε πρώτη ευκαιρία θα ανέβει ένα review και θα ξεκινήσει και αυτό παράλληλα με το Bloch.
Ηδη οι συμμετοχές στο modelclub.gr έχουν φτάσει τις δέκα και η εκτίμηση μου είναι ότι θα προστεθούν κι άλλες..Εμείς από εδώ ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους όσουν το πάρουν απόφαση να συμμετάσχουν.
Κώστας

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

Νieuport 17 (1/32 Academy) 30 Απρ 2014 02:47 #451

Και ένα μικρό review του κιτ.
Αποτελείται από 52 κομμάτια σε γκρί και ένα σε διαφανές πλαστικό.Η λεπτομέρεια είναι αρκετά καλή και η γράμμωση στα περισσότερα σημεία του κιτ είναι χαραγμένη.Ο κινητήρας με ένα προσεκτικό βάψιμο θα δείξει αληθοφανέστατος καθώς επίσης και τα πολυβόλα του.
Το κόκπιτ θα το χαρακτήριζα το δυνατό σημείο του κιτ όπως και τις χαλκομανίες που αφορούν δύο επιλογές.
Η πρώτη αφορά ένα αεροσκάφος της Ν.65 Escadrille ,με τις επιφάνειες flat aluminum και τις χαρακτηριστικές λωρίδες στις άνω επιφάνειες με τα χρώματα της Γαλλίας,με χειριστή τον Υπολοχαγό Charles Nungesser ,το 1916 ,ενώ η δεύτερη επιλογή είναι αυτή του Λοχαγού Georges Guynemer το 1917, βαμμένο με aluminum η άτρακτος και παραλλαγή οι επάνω επιφάνειες.

Θα προτιμηθεί η πρώτη επιλογή λόγω του εντυπωσιακού χρωματισμού του αεροπλάνου και η κατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Μαίου.
Κώστας

Νieuport 17 (1/32 Academy) 12 Αυγ 2014 19:25 #991

Εδώ κολλήσαμε με το D-DAY και με το Bloch MB 151 ...πιστεύω να το προλάβω (μετά το Bloch) για την έκθεση !!
Κώστας

Νieuport 17 (1/32 Academy) 12 Αυγ 2014 19:40 #992

Αυτό το είχα ξεχάσει εντελώς...
Δεν με βλέπω να το αρχίζω καν το Camel πάντως. Θέλω να τελειώσω το 737, το Mustang και το κατάστρωμα αν προλάβω.

Νieuport 17 (1/32 Academy) 27 Νοε 2023 04:10 #2027

RESTORED 27/11/2023

• Page:
  • 1